Wil je eens op pad met een wildplukker?  We duiken in het rijk van de wilde planten en ik leer je wat de natuur ons biedt in elk seizoen. Ik leer je waarop moet je letten bij het wildplukken?  We kijken, ruiken, voelen en proeven van verschillende eetbare wilde bloemen en blaadjes die je tijdens de uitstap aantreft.

Ik  breng  ik jullie graag op de  hoogte van de wildplukwandelingen en workshops die in 2022 zullen gepland worden.  Uiteraard zullen alle activiteiten COVID-proof doorgaan.  

 

Workshops worden momenteel exclusief in de open lucht georganiseerd.

De wildplukwandelingen worden hervat in maart 2022 en dit op verschillende locaties – Boortmeerbeek, Keerbergen, Tildonk of op aanvraag in jouw omgeving.

Workshops kruidenverwerking gaande van EHBO met kruiden, koken met eetbare bloemen tot het maken van verzorgingsproducten en goedkope huishoudproducten.

Agenda (exacte data en locaties zijn beschikbaar op de Activiteiten pagina) :

Nog verder op het programma :

  • Bezoek aan een voedselbos ism Vorming Plus Oost-Brabant;

Of heb je zelf interesse in een rondleiding in een voedselbos in aanplant, al dan niet met het oog op een eigen kleinschalig of grootschalig project? Ik geef graag uitleg over mijn eigen project, van idee tot uiteindelijke uitvoering.   

Ken je iemand die interesse heeft, dan is een KADOBON misschien een leuk geschenk.    Deze zijn 1 jaar geldig. Je kan steeds contact opnemen met Ann via facebook of hetwijlannd@telenet.be.

Je inschrijving voor een activiteit is definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag op bankrekening nr

BE54 7310 5248 9297met vermelding van je naam, de activiteit, en het aantal personen (indien meer dan 1).